Informatii garantie

Garantii

Toate produsele vandute pe acest site, sunt produse noi, insotite de acte fiscale si se incadreaza in cerintele privind garantiile. Conform OUG 21/1992 (rep) si Legii 449/2003 modificata, garantia legala de conformitate pentru persoane fizice este de 2 ani de la data vanzarii produsului cu exceptia cazurilor in care durata medie de utilizare a produsului este mai mica 3 luni. Durata medie de utilizare a produselor comercializate pe acest site este de 3 luni, iar in consecinta perioada de garantie este de 3 luni. In cazul nefericit al problemelor de service, va stam la dispozitie cu servicii de reparatie pentru produsele dvs, atat pe durata garantiei, cat si post garantie contra cost. In cazul solicitarii garantiei, vom interveni in termen de 15 zile calendaristice de la data la care am fost notificati, aducand la conformitate produsul in primul rand prin reparare utilizand doar piese noi.

Garantia este prelungita cu perioada de timp ce produsul a stationat in service pentru reparatii. Dvs in calitate de consumator trebuie sa ne informati despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care ati constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate. La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs, este necesar sa prezentati: produsul cu toate accesoriile incluse, certificatul de garantie sau factura.

Produsele nu intra in garatie daca nu sunt folosite corespunzator :

-Soc mecanic (Lovituri foarte puternice care au produs dispozitivului patarea ecranului sau dungi , nefunctionarea corespunzatoare sau alte probleme ) =ANULAREA GARANTIEI

-Contact cu lichide ( La contactul cu lichide sub orice forma duce la anularea garantiei) = ANULAREA GARANTIEI

-Incarcarea la masia sau cu accesorii ne conforme cu produsul cu produsul achizitionat.

= ANULAREA GARANTIEI

-Produsele nu intra in garantie daca le-a scazut procentul la baterie deoarece la telefoane le scade procentul din cauza utilizarii sau imbatranirii lor sau incarcari necorespunzatoare.

Bateriile sunt elemente care se schimba la orice dispozitiv si nu intra in garantie .